چای کمپوست ( Compost tea )
چای کمپوست ( Compost tea ) کود مایع بیولوژیک این محصول که یک ساختار محلول آبی دارد به سادگی از ورمیکمپوست قابل استخراج است.
از مهمترین مزایای چای کمپوست :
افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماریها پس از مصرف
چای کمپوست محتویاتی دارد که با عمل روی فیلوسفر
برگ گیاهان و میکروبهای سطح آنها، با مکانیسمهای مختلف از جمله ایجاد
مقاومت در تقسیم میکروبها و پاتوژنها اثر ضد بیماریزایی را بر گیاهان
اعمال مینماید.
مواد مؤثر مختلفی از چای کمپوست استخراج شدهاند که ز برخی باکتریها و مخمرهای مفید تا مواد فنلی و اسیدآمینهها را شامل میشوند.
از مهمترین شاخصهای چای کمپوست میتوان، پرفایل ترکیبات فنلی پتانسیل احیاء، آنالیز میکروبهای مفید را نام برد.