میزان سلامت ورمی کمپوست
کیفیت ورمی کمپوست از ابعاد مختلف مورد ارزیابی دستگاه های اجرائی از جمله سازمان دامپزشکی قرار گرفته است
رویکردهای ملی و بین المللی در خصوص ورمی کمپوست :
طرح هائی نظیر
تبدیل پسماند به پروتئین و کود در مبدا با کرم، در مسابقه ۱۰×۱۰۰ ایده برتر
نجات دهنده و موثر دنیا در وبگاه گوگل در سال گذشته شرکت و از ۱۶۳۰۰۰
ایده ارائه شده در جهان موفق به ورود در مرحله ۱۰۰ ایده برتر دنیا شده است.
در همین راستا در کشور این طرح پس از موفقیت در دومین جشنواره پژوهش و
نوآوری ایده تبدیل زباله به کود آلی در مبدا با کرم، از طریق مردم و
داوران به عنوان داغترین و محبوترین ایده شناخته شده و در جشنواره
کارآفرینان برتر استانهای خراسان رضوی و تهران به عنوان کارآفرین برتر
شناخته شد و از مسئولین کشوری تندیس، لوح و جوایز کارآفرین برتر را کسب
کرده و با حضور در نمایشگاه نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به عنوان مبتکر
منفرد مورد استقبال پرشکوه مسئولین و مردم قرار گرفته است . همچنین این طرح
از سازمان حفاظت محیطزیست به عنوان مقاله اجرایی و علمی برتر تندیس و لوح
دریافت نموده است ، هم اکنون نیز موضوع در نخستین جشنواره بینالمللی غذا
با کسب عنوان برتر لوح تقدیر نماینده برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد
WFP را کسب نمود.
بررسی وضعیت سلامت محصول کرمی :
بر اساس نتایج
بدست آمده از آزمایشات میکروبی در آزمایشگاه های معتمد محصولات حاصله کاملا
سالم و فاقد عوامل زیان آور میکروبی است . در ادامه به برخی از نتایج
حاصله اشاره میشود.
شمارش باکتریایی (ارقام به میلیون)
Salmonella منفی
Ecoli منفی
Fangus منفی
نرمال شمارش باکتریایی با منشا دامی: یک میلیون کلنی در هرگرم
نرمال شمارش باکتریایی با منشا گیاهی: صد هزار کلنی در هرم
Salmonclla منفی
E.coli منفی